Noticias Castellón
sábado, 12 de octubre de 2024 | Última actualización: 22:35

Més de 3000 almassorins gaudixen de la recta final de les festes del Roser

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

Almassora ha viscut esta nit el que és, sens dubte, un dels actes més multitudinaris de les festes patronals en honor a la Mare de Déu del Roser, el sopar de pa i porta. Més de 3.000 persones es van congregar, a les 21.30 hores, en la plaça Pere Cornell per a gaudir d'este sopar de germanor, que compta amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola San José.

La reina de les festes, Aitana Adsuara i les dames de la cort d'honor van ser les encarregades de presidir esta vetlada, en la qual també va estar representada la corporació municipal, encapçalada per l'alcaldessa, Maria Tormo, i el regidor de Festes, Arturo Soler. Els assistents, que es van inscriurer prèviament, a més de sopar amb amics o familiars, van poder divertir-se amb l'Orquestra Montecristo, que va ser l'encarregada d'amenitzar l'acte. A més, també va haver parc infantil per als més xicotets.

Ramaderies autòctones

Quant al cartell taurí, la jornada d'ahir divendres va estar dedicada a les ramaderies autòctones amb l'exhibició, a les 13.00 hores, de vaques de Hermanos Bellés pel recorregut de costum i, a les 14.00 hores, en la plaça Major, vaques de Fernando Machancoses. A la vesprada, a les 18.00 hores, es van poder gaudir de caps de bestiar de la ramaderia Hermanos Monferrer i després es va embolar un exemplar de Germán Vidal.

Ja de nit, a les 01.00 hores van tindrer lloc les vaques enfundades de la ramaderia Hermanos Barberán.

En l'apartat musical, a les 20.00 hores, en el Meso del Vi va actuar el grup Dusting i, a les 02.00 hores, en el recinte de festes, la festa va seguir amb una discomòbil.

El programa de festes es pot consultar en el següent enllaç: https://cdn.digitalvalue.es/almassora/assets2/66ec031fe69d9f340c10f855