Noticias Castellón
jueves, 21 de noviembre de 2024 | Última actualización: 11:18

Un curs de cirugia de citorreducció posa el punt final a les activitats desenvolupades dins la Càtedra Medtronic

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

La Càtedra Medtronic de Formació i Recerca Quirúrgica de la Universitat Jaume I clausura les activitats de formació amb un curs sobre 'Tècniques quirúrgiques de citoreducción en model cadàver' que es realitzarà el divendres 2 de juny de 2017. El curs consta d'una part teòrica amb sessions de classes magistrals i una altra pràctica que es durà a terme en els laboratoris d'Anatomia de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI.

Al febrer van començar les activitats previstes en la Càtedra Medtronic de Formació i Recerca Quirúrgica de la Universitat Jaume I, en les quals ha participat personal de diverses especialitats com a cirurgia, urologia, ginecologia o quiròfans, amb l'objectiu d'avançar en aquest camp de la cirurgia i propiciar la consolidació d'equips humans i l'avanç en aquesta àrea d'estudi i treball. En concret s'han realitzat cinc activitats formatives en les quals han participat més de 150 professionals mèdics i reconeguts cirurgians.

Moltes de les sessions han pogut seguir-se en directe, en retransmissions online d'intervencions quirúrgiques. Especialistes d'altres nacionalitats han pogut seguir també en streaming els avanços dels cursos, pels quals s'ha comptat amb un equip docent liderat pel doctor Antoni Llueca, director de la Càtedra Medtronic, coordinador de la Unitat Multidisciplinària de Cirurgia Oncològica Abdomino-Pèlvica (UMCOAP) de l'Hospital General Universitari de Castelló i professor associat del Departament de Medicina de l'UJI.

Càtedra Medtronic

La Càtedra Medtronic de Formació i Recerca Quirúrgica, dirigida pel responsable de la Unitat Multidisciplinària de Cirurgia Oncològica Abdomino-Pèlvica (UMCOAP) de l'Hospital General Universitari de Castelló, el doctor Antoni Llueca, sorgeix de la voluntat del professorat de la Unitat Predepartamental de Medicina de l'UJI de promocionar la docència en el camp de la cirurgia i de situar a Castelló com a referent de la recerca quirúrgica.

Des de febrer de 2017 s'han realitzat cinc activitats formatives en les quals han participat més de 150 professionals mèdics i reconeguts cirurgians.