Noticias Castellón
sábado, 5 de octubre de 2024 | Última actualización: 19:36

Mateo (PP) demana il•luminar la CV-190 una via molt transitada ara pels veïns de l'Alcora

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 45 segundos

Noticias Relacionadas

Els recents canvis de sentit de l'Desacord del Progrés al nucli urbà han provocat que els conductors es servisquen més d’este fosc vial que circumval•la part del poble

Castellón Información

El PP de l'Alcora sotmetrà a votació en el pròxim ple de l'Ajuntament, que es celebrarà el 7 de gener, la il•luminació de la carretera que circumval•la part de la població, com és la CV -190. I és que aquest fosc i estret vial, que no té ni tan sols voral, és el que ara utilitzen més els veïns per poder traslladar-se en cotxe d'un punt a un altre del municipi després que el 'Desacord del Progrés' (PSPV-Compromís) haja realitzat canvis de sentit en alguns carrers del centre de la localitat.

El portaveu del PP de l'Alcora, Vicente Mateo, insta, en aquest sentit a la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana, a qui competeix aquesta carretera, a realitzar aquest projecte d'il•luminació de la CV 190 a la localitat, així com a executar la posterior instal•lació de l'enllumenat públic necessari en tot el tram que circumval•la part de la població. "Aquesta zona no té llum, està completament a les fosques, no té voral, és una carretera molt estreta i, a més, a l'hivern, com és ara, fa fosc a dos quarts de sis de la tarda pel que queda totalment a les fosques, fet que suposa un veritable perill per als conductors", manifesta Mateu, qui sosté que la il•luminació de la CV-190 que envolta l'Alcora" és de vital importància perquè augmentarà la seguretat viària i evitarem que es produeixin accidents".

El PP va millorar el trànsit rodat amb l'execució de la rotonda d'accés per Llucena

Cal recordar que va ser durant el mandat del PP a l'Ajuntament, amb Merche Mallol com a alcaldessa, quan es va executar la rotonda d'accés a l'Alcora per la part de Llucena. Aquesta infraestructura la va pagar la Conselleria d'Infraestructures que governava el PP -en un moment de crisi econòmica i quan es realitzaven molt poques inversions-- va millorar moltíssim la comunicació al municipi i va alleujar en bona mesura el trànsit rodat. Un encert del PP que hui en dia encara els veïns i conductors agraeixen. El PP de l'Alcora, espera, en aquest sentit, que ara, la Conselleria, governada pel PSOE de Ximo Puig, faça el mateix i invertisca en carreteres, tenint en compte que la situació econòmica i financera autonòmica d'ara és favorable.

D'aquesta manera, com detalla el portaveu del PP a l'Alcora, Vicente Mateu: "Ha sigut després dels últims canvis de sentit del trànsit en cèntrics carrers com Sant Francesc, Arquebisbe Gasch i Doctor Federico Michavila, quan els veïns han optat per usar més aquest tram com una via de circumval•lació de part del poble". I va sentenciar: "La llum a la zona ara es fa més necessària que mai i el PP vol i treballa perquè els veïns es desplacen amb seguretat pel municipi, pel que instem a la Conselleria a il•luminar la carretera CV-190 prompte perquè els alcorins puguen desplaçar-se pel poble amb tranquil•litat”.