Noticias Castellón
domingo, 24 de noviembre de 2024 | Última actualización: 14:08

Transició Ecològica de Castelló recupera el voluntariat ambiental amb unes jornades el 26 i 27 de novembre

Tiempo de Lectura: 33 segundos

Noticias Relacionadas

SEO Bird Life va portar al març altres jornades que van propiciar la revegetació de 1.569 plançons d'espècies autòctones a les platges del Serradal i el Pinar.

Castellón Información

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló i la societat ornitològica de SEO Bird Life han organitzat el 26 i 27 de novembre una doble jornada de voluntariat a la platja del Serradal per a millorar els ecosistemes del litoral i les condicions d'hàbitat del corriol camanegre. Formen part del projecte de renaturalització del litoral que es desenvolupa enguany. Les persones interessades a participar han d'inscriure's en el correu electrònic valencia@seo.org.

 width="Des de l'Ajuntament treballem al costat de SEO Bird Life en diferents accions per a reforçar les zones de nidificació del corriol camanegre i ajudar a la recuperació d'una au essencial per a la conservació dels nostres ecosistemes. Així, en la pròxima cita tindrem en marxa equips de voluntariat per a conservar una de les àrees més importants de nidificació de Castelló del corriol camanegre", ha indicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Aquesta activitat s'encarregarà de reforçar les condicions d'hàbitat en el front dunar. La primera jornada del divendres 26 de novembre tindrà lloc des de les 15.30 a les 18.00 hores i contemplarà la retirada de residus i la plantació de flora dunar autòctona. El dissabte 27, de 10 a 13.00 hores, els participants s'encarregaran d'eliminar vegetació exòtica invasora.

La iniciativa de SEO Bird Life va portar al març altres jornades de voluntariat que van propiciar la revegetació de 1.569 plançons d'espècies autòctones a les platges del Serradal i el Pinar. La campanya de SEO Bird Life de renaturalització de platges per a la millora del corriol camanegre es porta a terme en diferents municipis de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de recuperar la població d'una dels ocells propis del litoral valencià i la supervivència del qual un indicador de l'estat de conservació de les nostres platges.