L'àrea, amb uns 225 metres quadrats i vistes al riu, disposa de zona recreativa on els usuaris poden menjar o gaudir de l'entorn
La piscina del Termet ‘estrena’ zona de pícnic i ombra. Amb el final de la temporada esportiva, la piscina del Termet obri a partir d'agost exclusivament per al bany públic i, amb ell, la Regidoria d'Esports i Salut ha volgut també habilitar la zona de pícnic al costat de la platja del Millars, tot completant d'aquesta manera l'equipament amb una zona d'ombra i esbarjo que amplia les prestacions del recinte.
La zona de pícnic de la piscina del Termet es va crear per primera vegada en l'estiu de l'any 2014, a penes un any després de la seua inauguració. L'àrea, amb uns 225 metres quadrats i vistes al riu, disposa de zona recreativa on els usuaris poden menjar o gaudir de l'entorn, amb accés directe des del recinte de la piscina. “És una zona molt demandada pels usuaris que, per les dificultats pressupostàries que està patint l'Ajuntament amb motiu de l'escalada de preus o el tsunami de sentències urbanístiques que ens venen, no havíem pogut encara obrir. Però hem decidit fer un sobreesforç i netejar i condicionar la zona perquè aquest agost, coincidint amb l'ús exclusiu per a bany públic del recinte, els usuaris puguen gaudir també d'aquest paratge”, detalla el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, qui valora molt positivament el funcionament de la piscina del Termet en aquesta primera temporada sense restriccions. “Tot i que no disposem encara de dades oficials, ens consta que el sistema de bons ha funcionat molt bé i que ja hi ha també molt bones perspectives per a agost”, avança.
La piscina del Termet, inaugurada en 2013 després de cinc anys de tancament, és un dels estendards de la xarxa d'instal•lacions esportives de Vila-real, que en els últims 10 anys ha multiplicat per tres la superfície destinada a l'esport fins a assolir els 76.000 metres quadrats de zones esportives. Una xarxa formada per tres piscines cobertes i dues a l'aire lliure (comptant la del Club de Tennis, amb el qual l'Ajuntament manté un conveni de col•laboració), cinc pavellons (a falta de la reforma del CTE, que ha d'escometre la Generalitat), trinquet, pista de pàdel i 18 camps de futbol, comptant els del Villarreal CF, a més de zones esportives a l'aire lliure. “Aquesta multiplicació d'instal•lacions, que ens converteix en una autèntica Ciutat de l'Esport i la Salut i que continuarem millorant i ampliant, no s'ha vist repercutida en cap moment en els preus el Servei Municipal d’Esports, que continuen sent les més baixos de la província, malgrat l'increment exponencial de les despeses de manteniment i personal que suposa l'ampliació del servei”, recorda Serralvo.
De fet, aquesta mateixa setmana s'ha presentat la nova Guia Esportiva Municipal per a la temporada 2022-2023, que mantindrà les quotes congelades, amb preus que van des dels 50 euros anuals per als socis més joves als 200 euros de la quota familiar o els 136 euros per a socis individuals.