Noticias Castellón
sábado, 5 de octubre de 2024 | Última actualización: 20:22

L'Ajuntament instal·la dos nous punts WIFI gratuïts al centre d'Alcalà i d'Alcossebre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

Estan situats en la plaça de l'Església d'Alcalà i l'entorn del carrer Rench d'Alcossebre i formen part de la xarxa de la Diputació de Castelló

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua apostant per la implantació de l'ús de les noves tecnologies, sumant nous punts WIFI en vies públiques. Els nous punts WIFI, que ja estan en funcionament, estan situats es troben en el centre de tots dos nuclis urbans, en la plaça de l'Església d'Alcalà de Xivert i al carrer Rench, enfront del Centre de Salut d'Alcossebre. Aquests punts se sumen als ja existents: edifici Cesal d'Alcalà de Xivert, Oficina de Turisme de la plaça Vista Alegre i voltants del col·legi La Mola d'Alcossebre.

Els punts venen subvencionats per la Diputació de Castelló i no tindran cap cost per al consistori. A més, veïns, veïnes i turistes podran utilitzar-los gratuïtament registrant-se en el primer accés. El registre pot realitzar-se mitjançant un correu electrònic i una contrasenya o per mitjà de l'aplicació Facebook.

El nom comú de la xarxa wifi a totes les ubicacions és DiputacionRural. En connectar-se en la xarxa wifi, s'obri el navegador web i apareix la pantalla d'accés, registrant-se si és la primera vegada que s'accedeix, o accedint mitjançant usuari i contrasenya si ja s'ha realitzat l'accés anteriorment. El mateix accés funciona per a totes les ubicacions wifi.

El regidor de Noves Tecnologies, Javi García, destaca "la importància que qualsevol persona puga accedir a aquesta xarxa WIFI, sense cap cost i en espais en els quals sol haver-hi una important concentració de visitants".