Noticias Castellón
viernes, 18 de octubre de 2024 | Última actualización: 21:22

La Delegada del Consell visita l'Alcora per impulsar col·laboracions i projectes clau

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

Susana Fabregat i Samuel Falomir han fet seguiment dels projectes en marxa que compten amb finançament de la instituació autonòmica

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, a visitat aquest matí l'Alcora. En primer lloc, ha mantingut una reunió amb l'alcalde, Samuel Falomir, amb l'objectiu de traçar noves sinergies de col·laboració i enfortir les relacions institucionals entre la Generalitat Valenciana i la capital de l'Alcalatén.

D'una banda, han fet seguiment dels projectes en marxa, que compten amb finançament de la institució autonòmica, com és la rehabilitació i ampliació de l'IES Ximén d’Urrea (Edificant), i de les pròximes actuacions per a millorar i modernitzar els polígons industrials amb subvencions de l’Ivace, que en aquests moments estan en licitació.

Així mateix, Falomir li ha demanat a Fabregat vies de col·laboració i celeritat per a fer realitat cinc projectes “molt importants” per a l'Alcora: la construcció d'un gimnàs al CEIP Grangel Mascarós (Edificant), la segona fase de la rehabilitació de la Torre del Repés, la residència de la tercera edat, una rotonda d'accés a la urbanització El Pantano i el nou contracte d'autobús (línia l'Alcora-Castelló).

“Per la nostra part, anem també a agilitzar tots els tràmits, documentació, etc. que depenen de l'Ajuntament per tal de poder dur a terme totes aquestes actuacions com més prompte millor”, ha destacat Falomir.

Després de firmar en el Llibre d'Honor, Fabregat, acompanyada per l'alcalde i altres membres de la Corporació Municipal, han visitat la Reial Fàbrica i les obres de l'IES Ximén d’Urrea.

El primer edil ha agraït la visita de la delegada i la seua predisposició i interés per treballar en els projectes abordats. “És fonamental que les institucions col·laboren estretament per tal d’aconseguir objectius comuns i millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. Estic segur que aquesta reunió donarà els seus fruits i permetrà avançar en projectes que són molt importants per al nostre desenvolupament”.