Noticias Castellón
jueves, 19 de septiembre de 2024 | Última actualización: 23:42

Vila-real obri el termini per a demanar les 13 casetes del Mercat Central i gestionar-les durant 10 anys

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

Les persones interessades poden tramitar les seues sol·licituds fins al divendres. El consistori distribueix els negocis segons la tipologia de productes i el tamany de cada lloc

L’Ajuntament de Vila-real ha tret a concurs públic la gestió de les 13 casetes del Mercat Central. El consistori ha oferit un termini que acaba aquest divendres, 13 de setembre, per a que totes les persones interessades puguen optar al procés d’adjudicació.

Les concessions tindran una durada que s’estendrà des del dia de l’ocupació efectiva del lloc, prèvia formalització del contracte, fins al 8 de gener de 2035. És a dir, establiran un acord de 10 anys per a la gestió dels negocis ubicats a l’interior del Mercat Central, a l’edifici del carrer de Colom.

El consistori regula l’activitat de cada lloc en les bases del concurs, de manera que distribueix els negocis segons el producte: dos peixateries, pà i no peribles, dolços, menjar preparat, carnisseria, xarcuteria, vi, fruita i verdura, fruits secs, cafeteria i dos llocs de productes variats.

El tamany de cada negoci també és diferent i va dels 8 metres quadrats de la tenda de vins als 17,8 de la cafeteria. Però tots ells hauran de complir els requisits marcats per l’Ajuntament: neteja i òptimes condicions d’higiene i salubritat i etiquetat dels productes amb el nom i el preu.

L’horari general del Mercat Central serà de 6.30 a 22 hores tots els dies de la setmana. Tot i això, els responsables del llocs hauran d’obrir de forma obligatòria de 8 a 13.30 hores de dimarts a dissabte. La resta de la jornada o dies de la setmana és opcional.

D’igual forma, l’import del cànon mínim mensual que haurà de pagar el concessionari oscila entre els 142,84 euros la tenda de beguda i els 317,83 euros de la cafeteria.