Noticias Castellón
viernes, 20 de septiembre de 2024 | Última actualización: 21:49

L'Alcora adjudica per 1,2 milions les obres de tres nous projectes de millora dels seus polígons industrials

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament destaca la inversió en el desenvolupament industrial com a clau per al creixement econòmic local

L'Alcora ha adjudicat per 1,2 milions d'euros a l'empresa Durantia Infraestructures les obres per a l'execució de 3 nous projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures en diversos polígons de la localitat.

Unes actuacions per a les quals l'Ajuntament ha aconseguit una subvenció històrica de més d'un milió d'euros de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace): polígon Torreta (800.000 euros), polígon Foies Ferraes (140.796,25 €) i polígon Santa (140.796,25 €).

Això ha sigut possible gràcies a que la capital de l'Alcalatén compta, des de finals de l'any passat, amb una EGM en Torreta. Així, en aquesta àrea industrial s'han multiplicat per quatre les ajudes aconseguides.

L'alcalde, Samuel Falomir, ha assenyalat: “Aquesta inversió suposa un impuls molt important per a la competitivitat de les nostres àrees industrials. Amb aquestes millores, no només optimitzem les infraestructures, sinó que també facilitem el creixement de les empreses locals i atraiem noves oportunitats de negoci. L'Alcora continua apostant pel desenvolupament industrial com un motor clau de la nostra economia”.

Projectes 2024

Les obres que acaben d'adjudicar-se tenen com a objectiu la millora integral d'infraestructures en els polígons industrials de Torreta, Santa i Foies Ferraes.

Les actuacions contemplades inclouen: millora de la pavimentació de calçada i voreres; instal·lació d'una nova xarxa de recollida d'aigües pluvials; execució de canalitzacions per a futures instal·lacions de telecomunicacions i fibra òptica; instal·lació de lluminàries LED en el sistema d'enllumenat públic; implementació d'un sistema de videovigilància mitjançant càmeres connectades a un servidor web; senyalització viària horitzontal; instal·lació d'una xarxa d'hidrants contra incendis; millora de la xarxa d'aigua potable; creació de zones verdes; desenvolupament d'una ferramenta web interconnectada amb l'Ivace per a facilitar informació sobre empreses i serveis del polígon.