Noticias Castellón
viernes, 20 de septiembre de 2024 | Última actualización: 21:49

Els Socialistes de Vinaròs alerten de l’increment de delinqüència a la ciutat en l’últim any

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

Vinaròs és la segona ciutat de la província on més augmenta la delinqüència amb un increment del 9,4% i 1 delicte cada 28 veïns en els sis primers mesos de l’any

Els Socialistes de Vinaròs mostren la seva preocupació pel que respecta a l’augment de delinqüència que s’està veient de manera general a la província i en concret a la ciutat de Vinaròs.

El portaveu socialista, Marc Albella, informava que “actualment, amb les dades que s’han facilitat per part del Ministeri de l’Interior, a la nostra província els robatoris amb força han augmentat un 18% més, fins als 957 de gener a juliol. Pel que respecta als delictes amb violència i intimidació, aquests han augmentat un 17%”.

Albella també afegia que “aquestes dades generals de la província es fan més preocupants quan posem el focus en la nostra ciutat, ja que som la segona ciutat de la província per darrera de Benicarló, on més augmenta la delinqüència en les ciutats de més de 20.000 habitants. Aquí l’augment en l’últim any ha sigut del 9,4% i de 1 delicte cada 28 habitants”.

El regidor socialista instava per un costat a l’equip de govern municipal i a la regidora de Governació, Carla Miralles, “a actuar políticament respecte a aquest tema i posar sobre la taula tots els recursos necessaris per dotar de personal i ferramentes de treball a la nostra policia local tal i com s’ha vingut fent en els últims anys. Per part nostra, estarem al costa de l’equip de govern sempre que es vullga millorar el servei de Policia Local”

Per últim, per part dels Socialistes de Vinaròs s’agraïa la tasca i compromís de la Policia Local en una data important, “ja que están a punt de celebrar el 150 aniversari del seu naixement i això demostra el bagatge, experiència i dedicació cap a aquesta ciutat des del primer dia de la seua creació”.