Noticias Castellón
martes, 24 de septiembre de 2024 | Última actualización: 22:19

Nules segueix treballant per a dotar als joves adolescents d'activitats al llarg de tot l'any

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

Les matrícules per a participar en els cursos i tallers es poden fer al Casal Jove

L’Ajuntament de Nules, mitjançant la regidoria de Joventut, segueix treballant en l’organització d’un programa per a aconseguir que els i les joves de la localitat compten amb un calendari anual d’activitats.

En aquest sentit, ja estan obertes al Casal Jove les matrícules per a participar en els cursos i tallers que es portaran a terme en els pròxims mesos. De manera que, entre l’ampla oferta d’activitats cal destacar la creació de l’Aula Jove d’Arts Escèniques, es tracta d’una proposta innovadora amb la qual es pretén crear un espai d’art amb l’objectiu “que siga un espai creatiu de creixement i desenvolupament dels nostres joves”, matisa la regidora de Joventut, Blanca Silvestre.

Així mateix, també el Casal Jove  romandrà obert per als joves  dimarts i dijous de 16.00 a 19.30 hores  amb el programa “Vesprades al Casal” que es desenvoluparà els mesos de setembre a juny.

A més, s’han programat cursos de formació bàsica com ara el Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil; cursos d’especialització entre els quals es pot participar en el de Monitor/a de Menjador en Centres d’Ensenyament, Taller de Recursos de Maquillatge d’Animació, a més de les dos Aules Joves d’Arts Escèniques  dedicades una al teatre i l’altra a la dansa urbana.

Entre les activitats que oferta el departament de Joventut en aquesta programació està el Taller de Motivació i Tècniques d’Estudi, Taller de Cuina,  el taller “El repte de les emocions” o la Multiactivitat Aquàtica prevista per al mes de maig.

També es donarà continuïtat al programa “Dissabte Jove” i al “Nadal Jove”, “Pasqua Jove” i “Estiu Jove” amb una programació pròpia. 

De la mateixa manera que, des de la regidoria de Joventut se segueix donant suport a les trobades Connecta’t, i a les activitats extraordinaries al voltant del Dia Mundial dels Jocs de no Atzar, o del Dia Mundial del Dia sense Alcohol; a més també tindrà lloc al mes d’abril la II Nit de l’Art Jove, entre altres activitats d’oci alternatiu. 

Davant açò, la regidora de Joventut, Blanca Silvestre, comenta que “es tracta d’una programació molt completa i variada enfocada a la joventut adolescent del nostre municipi, i que té molt bona acollida entre els joves, a més és una programació a la que, any rere any, s’han incorporat nous tallers i activitats  donat que es tracta d’una franja d’edat que no comptava amb moltes activitats per a ells”.