Noticias Castellón
viernes, 27 de septiembre de 2024 | Última actualización: 15:04

Almassora celebra les prefestes amb festejos taurins i una classe pràctica de l'Escola Taurina de Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 36 segundos

Noticias Relacionadas

Els encarregats de saltar al rencinte este diumenge, a les 12.00 hores, seran Eduardo Rodríguez, Iker de Virgili i Borja Miranda i ho faran amb caps de bestiar de la ramaderia La Cardenilla. L'entrada al festeig és lliure fins a completar l'aforament

Les celebracions donaran el tret d'eixida este divendres, a les 18.00 hores, amb un especial de la ramaderia Alba Atenea i, a la nit, a les 23.30 hores, tindrà lloc l'II Concurs de Retalladors Locals

Les prefestes d'Almassora arranquen esta vesprada en el recinte taurí habilitat que s'ha instal·lat en l'aparcament Olivera de les Manriques, situat al costat del centre de salut Sant Pere. Un dels plats forts serà la classe pràctica de l'Escola Taurina de Castelló, que tindrà lloc este diumenge, 29 de setembre, a les 12.00 hores.

Els encarregats de saltar al recinte de seran Eduardo Rodríguez, Iker de Virgili i Borja Miranda i ho faran amb caps de bestiar de la ramaderia La Cardenilla. L'entrada al festeig és lliure fins a completar l'aforament.

Fruit de la gran afició taurina que hi ha a Castelló, província en la qual es realitzen més festejos de bous al carrer, en 1997, va nàixer l'Escola Taurina de Castelló amb l'objectiu de formar a joves aspirants al noble art del toreig. Per ella han passat més de 200 alumnes que han gaudit d'oportunitats en els diversos festejos que ha organitzat.

A més de les classes pràctiques, les prefestes donaran el tret d'eixida, a les 18.00 hores, amb un especial de la ramaderia Alba Atenea i, a la nit, a les 23.30 hores, tindrà lloc l'II Concurs de Retalladors Locals.

El dissabte 28, la vesprada estarà molt animada amb el Gran Premi de les penyes, a les 18.00 hores, i la diversió està més que assegurada a la nit, a partir de les 23.30 hores amb les vaques enfundades i el Concurs de Disfresses.

A les 18.00 hores, el fermall el posarà un especial de José Arriazu.