Noticias Castellón
sábado, 5 de octubre de 2024 | Última actualización: 18:30

El fòrum 'Ocupa't' connectarà empreses i talents en Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

Amb entrevistes, taules redones i conferències, l'esdeveniment es consolida com a clau per dinamitzar l'ocupació a la regió

Este divendres 4 d'octubre, Vila-real celebra una nova edició del fòrum 'Ocupa't' en el Centre de Congressos, Exposicions i Trobades de la localitat. L'esdeveniment, que s'estén des de les 9.30 fins a les 14.00, busca connectar a empreses de diversos sectors amb persones a la recerca de noves oportunitats laborals, facilitant un espai per a entrevistes i networking.

Durant l'esdeveniment, els assistents trindran l'oportunitat de participar en activitats dissenyades per a millorar la seua ocupabilitat, com a tallers d'orientació professional i taules redones amb experts en recursos humans. Una de les sessions més esperades és la taula redona titulada 'Què busquen les empreses?', on responsables de recursos humans de companyies destacades compartiran les claus per a destacar en els processos de selecció.

'Ocupa't' no sols se centra en les entrevistes directes, sinó que també posa èmfasis en el desenvolupament personal i professional dels participants. Entre les conferències programades, la sessió 'Connecta amb el teu entrevistador' es presenta com una ferramenta essencial per a dominar les habilitats de comunicació necessàries en qualsevol entrevista de treball.

Amb una gran participació d'empreses i candidats en darreres edicions, 'Ocupa't' s'ha consolidat com un esdeveniment clau a la regió per a dinamitzar l'ocupació i millorar la connexió entre empreses i futurs emprats. 

Si vols descobrir les ofertes de treball disponibles a 'Ocupa't' por consultar-les ací