Noticias Castellón
sábado, 5 de octubre de 2024 | Última actualización: 14:15

Almassora conclou la tercera fase de conversió en zona de vianants de la Vila

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

A més del canvi de paviment s'ha renovat tot el mobiliari i les xarxes de subministrament, apostant per eliminar les barreres arquitectòniques

Almassora ha conclòs les obres de la tercera fase de conversió en zona de vianants de la Vila cara a l'inici de les festes patronals en honor de la Mare de Déu del Roser, ja que el recinte taurí transcorre pel carrer Sant Vicent, on s'han centrat les actuacions. L'alcaldessa, Maria Tormo, al costat del regidor d'Urbanisme, Vicente Martínez-Galí, han recepcionat l'obra amb l'informe favorable de l'interventor.

“Esta intervenció ha permés millorar l'accessibilitat en este carrer tan cèntric i millorar este entorn urbà per a continuar fent valdre, no en va la nostra volguda Vila està catalogada com a Bé d'Interés Cultural (BIC)”, ha assenyalat l'alcaldessa.

Les obres han comprés el carrer Sant Vicent, des de la plaça Doctor Fleming fins al carrer Sagrari, inclòs també el carrer dels Àngels. A més del canvi de paviment s'ha renovat tot el mobiliari i les xarxes de subministrament, apostant per eliminar les barreres arquitectòniques.

Per part seua, el regidor d'Urbanisme ha recordat que durant els sis mesos que han durat els treballs s'ha estat en continu contacte amb els veïns per a resoldre qualsevol tipus d'incidència o qüestió i ha agraït l'enorme col·laboració mostrada pels residents d'esta zona.

L'actuació ha comptat amb un pressupost que supera els 420.000 euros. El 60% del cost del projecte és finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).