Noticias Castellón
viernes, 18 de octubre de 2024 | Última actualización: 14:17

L'Hospital Universitari de La Plana millora l'atenció neonatal amb un sistema de reanimació portàtil

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 47 segundos

Noticias Relacionadas

Amb una inversió de 36.300 euros, l'hospital reforça la seua capacitat per atendre nounats en estat crític amb més seguretat i eficiència

L'Hospital Universitari de La Plana de Vila-real ha aprovat la contractació d'un sistema de transport d'incubadora i bressol amb reanimació destinat a millorar l'atenció neonatal en el seu servici de Pediatria. Este avanç, representa un pas endavant en la modernització dels equips mèdics del centre i respon a la necessitat d'optimitzar el trasllat de nounats en estat crític.

El contracte inclou tant el subministrament com la instal·lació de l'equip, la qual cosa permetrà que els nounats puguen ser transportats de manera segura dins de l'hospital, garantint que compten amb suport vital durant el procés. El pressupost destinat a l'adquisició ascendix a 36.300 euros, incloent-hi els 6.300 euros corresponents a l'IVA.

Detalls del subministrament

El sistema de transport d'incubadora i bressol amb reanimació permetrà oferir cures especialitzades als nounats durant el seu trasllat dins de l'hospital. Este equip és essencial per a l'estabilització de nounats en situacions crítiques, especialment durant trasllats entre àrees com la sala de parts, la unitat de vigilància intensiva neonatal i altres zones del centre hospitalari.

L'hospital ha decidit fixar el pressupost total en 36.300 euros, la qual cosa inclou tots els costos relacionats amb el subministrament i instal·lació. No es contemplarà una revisió de preus a l'alça, ja que tots els factors que podrien influir en els costos han sigut considerats des de l'inici.

Modernització de l'atenció pediàtrica

Amb esta adquisició, l'Hospital Universitari de La Plana reforça el seu compromís amb la modernització de l'àrea de Pediatria, garantint que tant el personal sanitari com els nounats disposen de les ferramentes adequades per a la millor cura possible. Este nou sistema no sols millorarà la qualitat del servici, sinó que també contribuirà a una major seguretat i eficiència en els trasllats interns dels pacients més vulnerables.

L'adquisició s'emmarca dins d'un conjunt de mesures impulsades per la Conselleria de Sanitat per a millorar els servicis sanitaris a la regió, amb especial atenció a les àrees de Pediatria i Neonatologia.