Noticias Castellón
martes, 8 de octubre de 2024 | Última actualización: 18:36

Nules dedica la jornada festiva als més majors

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

Nules comença la setmana amb una jornada repleta d’actes festiu emmarcats en les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat, en aquest sentit la Reina de la Vila, Nora Cano, les dames de la vila i la regidora de Festes, Blanca Silvestre, juntament amb la resta de membres de la Corporació Municipal han visitat aquest matí a les persones usuàries del Centre Respira i Alzheimer de Nules Fundació Salomé Moliner, i han assistit també a la missa d’ànimes.

Així mateix, les persones majors també seran protagonistes amb el ball per a la gent major que tindrà lloc aquesta vesprada al Local Multifuncional; a més els actes culturals estaran representants amb la inauguració de l’exposició d’Aquarel·les Taurines de Santiago Gil que patrocina la Penya el 7, i que es podrà visitar fins divendres, 11 d’octubre, a la sala d’exposicions de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó; i també tindrà lloc aquesta nit un dels actes més consolidats d’aquestes festes com és la Nit d’Albaes a càrrec de Josep Aparicio “Apa”.

Demà dimarts tindrà lloc la Nit de la Torrà, també hi haurà actes taurins amb l’exhibició de vaques de la ramaderia de Hermanos Bellés que patrocina la Penya Cultural Taurina. A mes a més, se celebrarà la Serenata a la Mare de Déu de la Soledat a la seua capella a càrrec de la Coral de Sant Bartomeu.

Per altra banda, els més menuts podran gaudir d’un parc infantil d’inflables i del Correllengua que comptarà amb l’actuació de Xarxa Teatre. Al mesó de la tapa s’ha programat un “tardeo” amb música en directe, i per la nit hi haurà discomòbils en diferents llocs de la població.

Cal destacar a més que, entre els actes més esperats i participatius d’aquesta programació es troba el Dia de Paelles que se celebrarà dimecres, 9 d’octubre, al carrer de Marco Antonio Ortí, i al que es preveu la participació del voltant de 3.000 persones, i que estarà amenitzat per la xaranga En Ambar, l’orquestra Tokyo Band i el DJ Iván Puerto.