Noticias Castellón
sábado, 12 de octubre de 2024 | Última actualización: 22:35

Els bous al carrer omplen Nules en una setmana plena de tradició taurina

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

Centenars de persones s’han congregat diàriament en els actes que culminen aquest cap de setmana

Massiva participació en els bous al carrer celebrats aquest dies a la localitat de Nules. De manera que, al llarg de la setmana s’han congregat en cadascun dels actes taurins centenars de persones al recinte taurí.

De fet, aquest cap de setmana finalitza la programació taurina. En aquest sentit, cal recordar que divendres, 11 d’octubre, la jornada taurina ha comptat amb l’exhibició d’un bou que patrocina l’Ajuntament de Nules. I també tindrà lloc la tradicional Nit Taurina que enguany presenta novetats amb una exhibició de saltaors i de vaques amb rodaors locals.

I dissabte, 12 d’octubre, el cartell taurí presenta l’exhibició d’un bou per la vila de la ramaderia Sergio Centelles per la vesprada que patrocina l’Ajuntament de Nules, l’exhibició de vaques  de la ramaderia Juan Faet, i per la nit un bou embolat de la ramaderia La Quinta que també patrocina la institució local, a més també s’embolarà el bou exhibit per la vesprada.

A més, al carrer de Santa Anna tindrà lloc el concert tribut a Estopa i al finalitzar discomòbil de tancament de festes.

Diumenge se celebrarà la Festa Major, dia de la patrona la Mare de Déu de la Soledat, amb els actes religiosos com ara el trasllat de la Mare de Déu de la Soledat, la missa, l’ofrena i la processó.