Noticias Castellón
miércoles, 16 de octubre de 2024 | Última actualización: 20:17

Turisme CV entrega els distintius Sicted de qualitat turística a entitats i servicis turístics de Torreblanca

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

El director general de Turisme, Israel Martínez, ha participat en l’acte d’entrega dels reconeixements

La Comunitat Valenciana lidera el rànquing nacional de servicis turístics distingits amb un total de 1.528

El director general de Turisme, Israel Martínez, ha entregat a Torreblanca els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (Sicted) a les entitats distingides del municipi.

Torreblanca es va adherir al projecte Sicted el març de 2021 com a destinació de sol i platja i, actualment, compta amb 16 servicis distingits, cinc dels quals s’han distingit per primera vegada, sis més han renovat la distinció i els altres cinc estan en fase de seguiment.

En concret, les entitats distingides que s’unixen al projecte Sicted enguany són: el bar El Perero, el forn de pa Chimo i Berta, l’oficina de turisme de Torreblanca Platja-Torrenostra, la platja Nord i l’agència de viatges Viu Experiències Travel.

Es tracta d’empreses i servicis locals que han rebut formació, assistència tècnica, han passat una avaluació, enquestes i han participat en grups de millora, entre altres exigències del programa Sicted, amb l’objectiu d’adaptar-se a les demandes dels visitants, cada vegada més canviants i exigents.

La Comunitat Valenciana lidera el rànquing nacional de servicis turístics distingits amb un total de 1.528 servicis distribuïts en 39 destinacions, si bé hi ha 41 destinacions treballant en la metodologia. El Sicted està implantat en el 44 % del territori de la Comunitat Valenciana, a on les destinacions amb més servicis distingits són València, Gandia i Alacant.