Noticias Castellón
viernes, 18 de octubre de 2024 | Última actualización: 12:00

Multa 'triple' a un patinet a Vila-real: Positiu en drogues, se salta un semàfor i porta un acompanyant

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

La Policia Local de Vila-real ha interposat una denúncia al conductor després de detectar diverses infraccions greus durant una patrulla de control

El conductor va ser aturat per les autoritats quan circulava per una via pública i, després de realitzar-li una prova de drogues, va donar positiu.

A més, segons ha informat la policia, el mateix conductor es va saltar un semàfor en fase roja, posant en risc la seguretat dels altres usuaris de la via. A aquesta greu infracció s'hi suma el fet que en el vehicle viatjaven dues persones, una pràctica totalment prohibida en els patinets elèctrics, dissenyats per transportar únicament un sol ocupant.

La Policia Local ha procedit a denunciar el conductor per totes aquestes infraccions, incidint en la importància de complir la normativa de trànsit. Les autoritats han recordat que els conductors de vehicles de mobilitat personal, com els patinets elèctrics, estan subjectes a les mateixes normes que qualsevol altre vehicle, incloent el respecte als senyals de trànsit i la prohibició de conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.

Des de la Policia de Vila-real han fet una crida a la responsabilitat dels usuaris de patinets elèctrics, subratllant que aquestes normes són essencials per garantir la seguretat viària de tots els ciutadans, tant vianants com conductors. També recorden que l'incompliment de la normativa pot comportar sancions greus i fins i tot la immobilització del vehicle.

Aquest incident posa de manifest la necessitat d'augmentar la conscienciació sobre l'ús responsable dels VMP, especialment en un moment en què aquest tipus de vehicles s'ha popularitzat com a alternativa de mobilitat a les ciutats.