Noticias Castellón
lunes, 21 de octubre de 2024 | Última actualización: 22:08

La Policia Local d'Almassora impartirà un curs d’educació viària a l’alumnat del municipi

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

Set centres educatius participaran en aquesta nova edició del Pla Municipal d'Educació Viària que comptarà amb classes pràctiques, teòriques i eixides amb bicicleta

La Policia Local d'Almassora ha iniciat una nova edició del Pla Municipal d'Educació Viària, en el qual participaran set centres educatius de la localitat. Està previst que el programa arribe a més de 2.000 alumnes durant este curs escolar.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvana Rovira, i el regidor d'Educació, Vicente Blay Casino, han assistit a l'arrancada d'esta iniciativa en el col·legi Santa Quitèria. A més de les classes pràctiques i teòriques, per a este nou curs s'ha proposat que els alumnes de sext de Primària facen una eixida amb bicicleta amb l'objectiu d'ensenyar-los les situacions reals que es poden trobar al circular per la localitat.

Les classes teòriques s'imparteixen en els mateixos centres, mentre que la formació pràctica es realitza al Parc d'Educació Viària del carrer Boqueres. Rovira ha recordat que, en els últims mesos, s'han fet diverses tasques de manteniment i millora en estes instal·lacions municipals.

A més, es compta ja, gràcies a la col·laboració de PortCastelló, amb un contenidor de mercaderies que permet guardar les 31 bicicletes que empren els alumnes que visiten este parc. La regidora ha destacat que els alumnes amb necessitats especials que ho requerisquen podran comptar amb un tricicle adaptat, donant resposta a una demanda dels centres.tric respdemanda dels centres.