Noticias Castellón
martes, 22 de octubre de 2024 | Última actualización: 17:27

La Llosa agraïx a la Diputació la gestió de la taxa de residus

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 21 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament valora la implicació de la institució provincial per a optimitzar la gestió i reduir la càrrega administrativa en els municipis

L'Ajuntament de La Llosa ha expressat el seu agraïment a la Diputació de Castelló per assumir la gestió administrativa de la nova taxa de residus imposada pel Govern. Esta mesura, que suposa un increment del 127% en el pressupost destinat a este efecte per part de la Diputació, evitarà un sobrecost administratiu al municipi. Cal recordar que set municipis de La Plana Baixa -Almenara, Xilxes, La Llosa, Alfondeguilla, Artana, Eslida i La Vilavella- es van unir per a sol·licitar este servei a la Diputació.

L'alcalde de La Llosa, Ximo Llopis, ha destacat la implicació de la Diputació per a ajudar els ajuntaments a afrontar este nou repte: "Agraïm enormement l'esforç que està realitzant la Diputació de Castelló per a facilitar la gestió d'esta nova taxa als municipis. El seu suport és fonamental per a optimitzar els recursos i evitar que este nou tribut repercutisca negativament en l'economia local".

Llopis ha subratllat la importància de la col·laboració entre administracions per a afrontar els desafiaments que es presenten: "En moments com este, la cooperació entre institucions és clau per a garantir el benestar dels ciutadans. La Diputació ha demostrat una vegada més el seu compromís amb els municipis de la província, proporcionant solucions eficients que ens permeten centrar-nos en millorar els serveis públics".

La gestió de la taxa de residus per part de la Diputació permetrà a l'Ajuntament de La Llosa reduir la càrrega administrativa i dedicar més recursos a altres serveis municipals.