Noticias Castellón
martes, 22 de octubre de 2024 | Última actualización: 21:59

El parc infantil triat pels xiquets i xiquetes de Betxí ja es una realitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

Els xiquets i xiquetes de Betxí ja poden disfrutar d'un nou parc infantil. Es tracta de "Pentàgon", una instal·lació ubicada en la plaça al costat del Calvari municipal, darrere del centre EPA, i que els mateixos infants escolliren després d'un procés de votació.

Gràcies al tradicional ple infantil, el qual es celebra a Betxí des de 2013, representants de catorze classes del CEIP Cervantes-Dualde varen debatre i escollir quin seria el joc triat per a construir enguany. El "Pentàgon" es va imposar amb 12 vots per davant de la "Girafa", amb un vot, i el "Castell", amb altre vot. En aquest cas, el projecte del parc infantil escollit ha comptat amb una inversió de 20.000 euros.

L'alcaldessa Carla Nebot, qui va presidir el ple infantil del passat mes de juny, afirma que aquesta iniciativa "ha servit per a millorar els parcs i jardins del municipi per a l'oci de les xiquetes i xiquets" i adaptar així l'espai públic a altres necessitats.

Amb tot, la primera edil es compromet a seguir continuant amb aquest projecte, i per això, en els pròxims pressupostos s'inclourà novament una partida destinada als infants. "Volem continuar amb aquest projecte que, a més d'augmentar l'oferta d'oci infantil en el municipi, el més important és que són els propis usuaris els que trien el que volen", ha finalitzat Nebot.