Noticias Castellón
martes, 22 de octubre de 2024 | Última actualización: 21:59

Reunió informativa previa a la urbanització de la zona industrial del Camí Vell de Burriana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, el regidor d'Urbanisme, Juan Canós, junt als tècnics municipals competents en la matèria, han mantingut una reunió informativa amb els propietaris de la zona industrial del Camí Vell sobre la situació urbanística de l'àrea i les valoracions econòmiques aproximades per a poder urbanitzar i dotar de servicis bàsics una de les zones industrials més antigues de la ciutat.

Esta àrea, que actualment manca de clavegueram i voreres juntament amb altres servicis mínims que necessiten les empreses allí establides, necessita de solucions a llarg termini. La situació de falta de servicis impedix als empresaris l'obtenció de noves llicències per a ampliar les instal·lacions i generar nova ocupació en el municipi. Una situació que dificulta el creixement econòmic i empresarial en la capital de la Plana Baixa i on, si els propietaris es posen d'acord, l'executiu municipal està disposat a posar solució amb l'inici de tots els tràmits necessaris i l'aprovació en Ple de la gestió directa per part del consistori de la unitat d'execució D1241.

Este equip de Govern està compromés amb el desenvolupament i modernització de totes les àrees industrials de la ciutat”, ha explicat Jorge Monferrer. Per la seua part, Juan Canós ha agraït “la predisposició dels propietaris” i ha recordat “altres urbanitzacions iniciades durant esta legislatura que portaven oblidades i sense solució durant els últims anys com l'entorn de Ribesalbes”.