Noticias Castellón
jueves, 21 de noviembre de 2024 | Última actualización: 22:23

Charo López arriba aquest diumenge al Teatre Payà de Borriana amb l'espectacle ‘Verso a verso’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 45 segundos

Noticias Relacionadas

Un preciós recital amb un recorregut pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins ara, amb poemes de Lorca, Machado, Miguel Hernández, Santa Teresa de Jesús i d’altres

Aquest diumenge 30 d'octubre, l'Ajuntament de Borriana ofereix l'oportunitat d'assistir a l'espectacle 'Verso a Verso' de la mà de la gran actriu Charo López. L'espectacle previst a les 19h en el Teatre Payà convida a fer un lapse en aquests temps de vertigen i deixar un breu espai de temps per a la música i la poesia.

'Verso a verso' és un preciós recital de la veterana actriu Charo López en què comparteix escenari amb el baríton Luis Santana i el pianista Víctor Carbajo, amb cançons seleccionades en funció de l'autor i l'època.

El recital fa un recorregut pels grans autors de la literatura espanyola des del segle XVI fins avui, amb poemes de Lorca, Machado, Miguel Hernández, Santa Teresa de Jesús i d’altres. La poesia funciona com una fotografia, que és capaç d'arreplegar en paraules, en un instant, en un colp de llum, les imatges que enfoca, i ens ajuda a reconstruir el nostre passat, present i futur en la mesura en què els retrata amb les seues paraules.

El baríton Luis Santana ha estudiat amb grans mestres de la lírica i està especialitzat en el repertori vocal, realitzant una incessant activitat concertística. El pianista Víctor Carbajo, músic i compositor, acompanya habitualment a figures molt conegudes de la lírica espanyola i la cançó.

L'actriu, nascuda a Salamanca, és coneguda de sobres per la seua llarga trajectòria tant en el teatre com en el cinema i la televisió. Mentre estudia Filosofia i Lletres en la seua ciutat natal participa en algunes funcions de teatre universitari. La seua incipient vocació artística es torna seriosa i esdevé professional amb les pel·lícules Ditirambo, de Gonzalo Suárez, amb qui tornarà a treballar en tres pel·lícules més, i El hueso, d'Antonio Giménez Rico en 1967.