Noticias Castellón
jueves, 21 de noviembre de 2024 | Última actualización: 19:51

L'UJI participa en un projecte internacional d'innovació docent amb l'Algoma University al Canadà

Tiempo de Lectura: 19 segundos

Noticias Relacionadas

El Collaborative Online International Learning permet a l’UJI adaptar-se a les condicions actuals de la pandèmia i les restriccions

Castellón Información

La Universitat Jaume I ha sigut l'única universitat espanyola seleccionada per l'Algoma University (Canadà) per a participar en el Collaborative Online International Learning (COIL), un projecte d'innovació docent en el qual també participa la Soonchunhyang University de Corea del  Sud. width=

La professora Ana María Cuadros Ramos, del Departament d'Economia, i el professor Víctor del Corte Lora, del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting, són els dos docents de l'UJI triats per a sumar-se a aquest projecte col·laboratiu internacional, finançat amb fons d'Employment and Social Development del Canadà. Els docents que participen en aquest projecte han sigut seleccionats entre nombrosos candidats de diferents universitats a Espanya, Àustria, Corea, Alemanya, el Japó i els EUA.

El Collaborative Online International Learning permet a l'UJI adaptar-se a les condicions actuals de la pandèmia i les restriccions existents de mobilitat (Mobility Innovation Pilot Funding Project). Encara que s'implementa durant aquest segon semestre del curs 2020-2021 en modalitat virtual, la previsió és permetre mobilitats presencials en el futur.

En general, els projectes COIL impliquen el desenvolupament d'assignatures o programes formatius de manera conjunta per professorat de diferents països. Es tracta d'una acció més en l'estratègia d'internacionalització de l'oferta formativa de l'UJI que permetrà a l'estudiantat participant treballar amb alumnat d'altres universitats en diferents països, amb el valor afegit que això suposa per a la seua formació acadèmica i personal.

Aquest programa garanteix una experiència d'aprenentatge internacional des de la pròpia aula de l'UJI gràcies al disseny interactiu del seu contingut; permet introduir l'intercanvi formatiu amb universitats d'altres països en els primers cursos de grau gràcies al seu format virtual i es converteix en una experiència prèvia per a facilitar posteriorment mobilitats presencials. D'aquesta manera, augmenten les opcions que l'estudiantat de l'UJI puga beneficiar-se d'una experiència formativa internacional. A més, el COIL també es converteix en una eina de promoció de la Universitat Jaume I entre estudiantat de diferents continents.